top of page

Seminar

IMG_6363.JPG

Gjennom lang erfaring fra konserter og kurs har Quintus utviklet sin egen samspillsmetodikk.  Sammen i musikken jobber vi med lytting, rytmikk, intonasjon og prøver å frigjøre oss litt fra notebildet ved å lære oss musikken og samspillet via hermemetoden. Quintus har siden starten på bandets karriere hatt den store glede av å samarbeide, spille sammen med og instruere korps,kor,storband,kulturskoler,trekkspillklubber og orkestre i hele Norge i denne metodikken. 

Vi er evig takknemlig over alle de gode samspillmøter vi har hatt med barn og voksne i alle aldre og som vi har hatt gleden av å spille sammen med en rekke ganger oppigjennom årene. Det har vi lært mye av og utviklet vår metodikk til å kunne gi våre kursdeltagere en god verktøykasse for hvordan en kan bli en bedre samspiller og å  kunne formidle ulike musikalske stemninger fra scenen sammen med andre.

Musikken vi spiller er tilpasset alle nivå. Fra nybegynneren som har spilt i bare ett år, til den viderekomne som også kan få egne oppgaver hvis man har lyst. Kurset slutter alltid med en konsert slik at vi hurtig får praktisert det vi har lært på kurset.

 

Synes du dette høres intressant og artig ut så ta kontakt med oss for mer info om kurset og tidspunkt som passer for dere og få besøk av oss.. Kom å bli med oss inn i musikken!

En del av musikken vi har brukt på våre seminarer finnes innspilt sammen med Trøndelag Ungdomskorps TUK fra 2002

 

 

 

 

 

post@quintus.no , 99281434, www.quintus.no

bottom of page